Vučić na presici napao Stiera, ovaj mu odgovorio

Vučić na presici napao Stiera, ovaj mu odgovorio
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

SRPSKI predsjednik Aleksandar Vučić više od pola sata pričao je o jučerašnjem ratu na ulicama Beograda između prosvjednika i policije.

"Za mene je samo interesantno kako se pronađu da podrže bukvalno one najgore, oni koji se ne libe da kažu čak da su Hitlerovi simpatizeri kao što su neki od ovih koji su sinoć upadali u Skupštinu. I njih će podržati samo da bi napakostili Vučiću i Srbiji", rekao je Vučić.

Spomenuo je Davora Ivu Stiera.

"Podsjetit ću vas na tekst Ive Davora Stiera, pronađite ga, koji je rekao: 'Za nas problemi nastaju dolaskom Vučića na vlast i morat ćemo se drugačije postaviti prema takvoj Srbiji.' Takva Srbija je za nas problem, takva Srbija je mnogo jača. I zato nije važno tko, mogu doći najgori, raditi što žele i kako žele, samo je važno da urade nešto protiv nas. Neka oni samo rade svoj posao, neka uključuju i isključuju, mene zanima što mi možemo uraditi za svoj narod za svoju zemlju. Inače, gadosti koje sam pročitao u hrvatskim medijima samo vam pokazuju kolika je zainteresiranost i koordiniranost u akcijama i u napadima na našu zemlju. Postavite si pitanje zašto je to tako. Ja sam zadovoljan što u Srbiji takvog odgovora prema njima nema", rekao je Vučić.

Stier mu je odmah odgovorio na Facebooku.

"Vučić bi se trebao baviti svojim narodom koji mu šalje poruke što misli o njemu i njegovoj autokratskoj vladavini, a ne tražiti nevidljivog neprijatelja iz Hrvatske", napisao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara