Stipe Čačija "nagovorio" majku svog sina da povuče šokantnu izjavu

NAKON što je Slobodna Dalmacija objavila tvrdnje Sinjanke Sanje Jandrijević da je Čačija otac njenog 18-godišnjeg sina, što je medicinski dokazano, Sanja Jandrijević iznenada je povukla izjavu.

Sanja Jandrijević prije nekoliko je dana novinarima Slobodne Dalmacije pokazala je opsežnu dokumentaciju i ispričala potresnu priču u kojoj naružniju ulogu igra Stipe Čačija, Sanaderov bodyguard, imenovan pomoćnikom ministra policije - kojem je ovo već drugi skandal u nizu.

Čačija je otac njihovog, danas 18-godišnjeg, sina, za kojeg nikada nije pitao niti plaćao alimentaciju, što je u ovom slučaju kazneno djelo, jer je prema sudskoj obvezi to morao činiti.

Čačija je uporno tvrdio kako sin nije njegov, iako su različiti medicinski laboratoriji dali pozitivne nalaze.

Sanja Jandrijević izjavila je za Slobodnu Dalmaciju kako Čačija "nije svjestan kroz koji su tunel mraka ona i sin prolazili". "Neka zna kako je majci koja spava u kuhinji sa sinom i koja nema doma" - izjavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari Jutarnjeg lista jučer su razgovarali s majkom koja je potvrdila svoje komprimitirajuće izjave i pokazala pripremljenu izjavu koju su joj uručili Čačijini prijatelji, i nagovarali je da ju potpiše.

"Naravno da nisam potpisala, jer se nemam kome ispričati. Tko će se meni ispričati?" - izjavila je Sanja Jandrijević.

Novinari Jutarnjeg razgovarali su s glasnogovornikom HDZ-a i Vlade Ratkom Mačekom. "Da je nešto skrivio bio bi razriješen, ali nije. Čačija je vrhunski profesionalac, a svi koji su ga optuživali to su i demantirali" - izjavio je Maček.

Demantirala je naposlijetku i gospođa Jandrijević. U redakciju Jutarnjeg lista sinoć je iznenada stigao faks s potpisanom izjavom koju je gospođa Jandrijević par sati ranije pokazala novinarima.

Čačijini prijatelji nakon duljih "konzultacija" ipak su uspjeli "uvjeriti" Sanju Jandrijević da potpiše izjavu u kojoj kaže kako je "loše postupila prema gospodinu Čačiji".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara