Stipendije za prestižni američki MS studij Service Leadership and Innovation

Stipendije za prestižni američki MS studij Service Leadership and Innovation

Foto: Press

POSTOJE mnogobrojni studiji koji će vam pomoći da učvrstite postojeća i razvijete neka nova znanja, no pitanje je – koliko će njih pomoći da razmišljate izvan postojećih okvira? Ugledno američko sveučilište Rochester Institute of Technology na svojem zagrebačkom kampusu nudi upravo takav Master of Science studij Service Leadership and Innovation. Ne, to nije još jedan klasični napredni studij. Ovaj je „za one koji nisu usmjereni samo razvoju vlastite karijere, već cjelokupnom vlastitom razvoju. Studij je fantastičan jer otvarajući neke nove vidike, mijenja način na koji razmišljaš.“ (Domagoj Pavlek, polaznik, generacija 2015.)

Od polaznika se, između ostalog, očekuje napredno znanje engleskog jezika. Program izvode američki profesori s matičnog kampusa RIT-a iz New Yorka, a namijenjen je onima koji žele steći napredna znanja i vještine u područjima inovacija, leadershipa i menadžmenta. Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje (leadership), strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti. Studij je prilagođen zaposlenim osobama.

MS studij Service Leadership and Innovation:

- traje 21 mjesec
- obuhvaća 12 kolegija uključujući i završni rad
- provodi se putem online predavanja i predavanja u učionicama zagrebačkog akampusa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
- uključuje američku diplomu po uspješnom završetku studija

“Budući studenti programa mogu očekivati da će naučiti kritički razmišljati o svojim radnim mjestima, metodama rješavanja hitnih problema i suočavanja s budućim izazovima. Osobe koje su motivirane, promišljene i u čijem je fokusu razvoj ljudi, timova i organizacija, najbolji su kandidati za ovaj studij.”, govori dr. Torrence E. Sparkman, docent na matičnim kampusu sveučilišta RIT, koji na ovom studiju predaje kolegije vezane za razvoj ljudskih potencijala.

RIT Croatia dodjeljuje vrijedne stipendije za studij

RIT Croatia polako zatvara prijave za novu generaciju polaznika (2016) i, kao i sveke godine, dodjeljuje vrijedne stipendije. Više informacija o MS studiju, prijavi i stipendijama moguće je dobiti telefonom + 385 (0)1 643 9100, elektronskom poštom na ms@croatia.rit.edu ili putem web stranice croatia.rit.edu. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti do 1. rujna. Poslije završetka studija polaznici stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT.

„Vjerujem u cjeloživotno učenje i obrazovanje i mislim da se jedino na taj način čovjek, i društvo u cjelini, može pravilno razvijati“, govori Branimir Trošić (polaznik, generacija 2015.) i dodaje: „Ovo nije klasični studij i uz sve detalje i informacije koje sam dobio odabrao sam ga i vođen osjećajem da je baš za mene. Moram priznati da nisam očekivao širinu koju studij pruža; uz praktična znanja, ovaj studij nudi sasvim drugačiji pogled na poslovanje i budućnost.“

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?