NAMAMIO JE PREKO FEJSA 44-godišnjak iz Muća četiri je dana 13-godišnjakinju držao u kući i dirao je

NAMAMIO JE PREKO FEJSA 44-godišnjak iz Muća četiri je dana 13-godišnjakinju držao u kući i dirao je

Foto: nestali.hr

SPLITSKA policija prijavila je 44-godišnjaka iz Muća, u čijoj je kući u petak navečer nađena nestala 13-godišnjakinja, za tri kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Kako doznajemo, radi se o kaznenim djelima upoznavanja djece s pornografijom, mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba te spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Kako doznajemo, dirao ju je po tijelu.

Priveden je pritvorskom nadzorniku, a danas bi ga trebali ispitati u Državnom odvjetništvu te, pretpostavlja se, zatražiti od suda određivanje istražnog zatvora.

Policija je pronašla nestalu djevojčicu nakon četiri dana potrage. Osumnjičeni se bunio što mu policija dolazi u pretragu doma, ali nije pružao otpor. Tvrdi da nije imao prethodni kontakt s oštećenom, premda ga je policija otkrila upravo po njihovom dopisivanju na društvenim mrežama. Policiji je kazao kako je 13-godišnjakinju pokupio na jadranskoj magistrali i da mu je rekla da je progone nekakvi ljudi. 

Nestanak su prijavili roditelji. Kazali su policiji da je njihova kćer odšetala iz apartmana u Tučepima u nepoznatom smjeru i da joj se izgubio svaki trag. Policija je nakon pronalaska djevojčice pozvala i Centar za socijalnu skrb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara