NAMAMIO JE PREKO FEJSA 44-godišnjak iz Muća četiri je dana 13-godišnjakinju držao u kući i dirao je

NAMAMIO JE PREKO FEJSA 44-godišnjak iz Muća četiri je dana 13-godišnjakinju držao u kući i dirao je

Foto: nestali.hr

SPLITSKA policija prijavila je 44-godišnjaka iz Muća, u čijoj je kući u petak navečer nađena nestala 13-godišnjakinja, za tri kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Kako doznajemo, radi se o kaznenim djelima upoznavanja djece s pornografijom, mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba te spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Kako doznajemo, dirao ju je po tijelu.

Priveden je pritvorskom nadzorniku, a danas bi ga trebali ispitati u Državnom odvjetništvu te, pretpostavlja se, zatražiti od suda određivanje istražnog zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je pronašla nestalu djevojčicu nakon četiri dana potrage. Osumnjičeni se bunio što mu policija dolazi u pretragu doma, ali nije pružao otpor. Tvrdi da nije imao prethodni kontakt s oštećenom, premda ga je policija otkrila upravo po njihovom dopisivanju na društvenim mrežama. Policiji je kazao kako je 13-godišnjakinju pokupio na jadranskoj magistrali i da mu je rekla da je progone nekakvi ljudi. 

Nestanak su prijavili roditelji. Kazali su policiji da je njihova kćer odšetala iz apartmana u Tučepima u nepoznatom smjeru i da joj se izgubio svaki trag. Policija je nakon pronalaska djevojčice pozvala i Centar za socijalnu skrb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara