Štrajk u British Airwaysu; moguća zamjena karata

S OBZIROM dvotjedni pregovori između Uprave British Airwaysa i predstavnika sindikata radnika i radnika u prometu nisu uspjeli, odnosno da je sindikat najavio 48-satni štrajk koji će početi u utorak, 30. siječnja 2007. i trajati do konca srijede 31. siječnja, avioprijevoznik omogućava putnicima koji imaju rezervirane karte u razdoblju između 29. siječnja i 16. veljače da promjene termine svojih letova.

Ovim štrajkom bit će pogođeni putnici koji su planirali 30. siječanja putovati iz Splita ili Dubrovnika za London Gatwick ili iz London Gatwicka za Split ili Dubrovnik, kao i putnici iz Londona prema drugim prekooceanskim destinacijama.

Putnici iz Hrvatske koji imaju rezervirane karte u navedenom razdoblju mogu potražiti više informacija o mogućnosti promjene rezervacije na web portalu www.ba.com ili kod putničke agencije kod koje su rezervirali i kupili karte.

Uprava British Airwaysa ostaje dosljedna svojom opredjeljenju za pronalaženje mirnog rješenja spora sa sindikatom te će učiniti sve što je u njenoj moći kako do neželjene sindikalne akcije uopće ne bi došlo, navodi se u priopćenju kompanije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara