Suca Općinskog suda zamijenili za huligana pa ga pretukli

PRIJE DESETAK DANA dvojica mladića Ivica Bošković i Milovan Dragović, napali su i ozlijedili suca Općinskog suda u Podgorici Nenada Otaševića, a danas su svim medijima u Crnoj gori dali izjavu u kojoj stoji kako se ispričavaju za napad jer; "očigledno smo suca zamijenili s osobom koja nas je prethodno napala".

"To je taj! Drži ga!"

"To je taj! Drži ga!", riječi su nakon kojih su 23-godišnji Bošković i 20-godišnji Dragović zaskočili suca Otaševića, misleći za njega da je huligan koji im je prethodno kamenom oštetio vjetrobran automobila. Dvadeset minuta sudac je bezuspješno pokušavao mladićima objasniti kako on nije huligan, a nije mu pomogla ni vlastita kratka biografija koju je "izrecitirao" svojim napadačima. Ništa nije pomoglo, jer ga je dvojac, batinama prisiljavao da prizna. "Reci da si ti taj!" govorili su mladići sucu u pauzi udaraca rukama, nogama i šipkom.    
  
Izrevoltirani mladići nakon dvadesetominutnog uvjeravanja odlučili su sve prijaviti policiji. Sucu Otaševiću vezali su ruke kao pravom uhićeniku. No, na žalost mladića, a na sreću suca Općinskog suda, policajac je prepoznao "uhićenika", pa su ubrzo promijenjene uloge. U lisicama su se našli djelitelji ulične pravde, a slobodan je bio pravi sudac. 

Trebalo im deset dana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu, deset je dana trebalo mladićima da se uistinu uvjere kako su doista držali krivog čovjeka, te su se ispričali medijima. "Nakon dodatnih informacija koje smo naknadno dobili i nakon potpunog sagledavanja cjelokupnog događaja nesumnjivo smo zaključili da smo gospodina Otaševića očigledno zamijenili s osobom koja nas je prethodno napala’’, navodi se u medijskom objašnjenju dvojice mladića.

No, isprika im neće puno pomoći jer je tužilaštvo protiv Boškovića i Dragovića zatražilo istragu zbog napada na suca Otaševića i nanošenja lakših tjelesnih ozljeda.

I.Ć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara