Sudar autobusa i kamiona kod Osijeka: Bus se prevrnuo i sletio, pet ozlijeđenih

Sudar autobusa i kamiona kod Osijeka: Bus se prevrnuo i sletio, pet ozlijeđenih
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

OKO 23 sata, 11. prosinca u Ulici Šandora Petefija u Laslovu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pet osoba ozlijeđeno, javlja policija.

Do nesreće je došlo kada 32-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljajući teretnim automobilom s priključnim vozilom registarskih oznaka Bosne i Hercegovine, prilikom mimoilaženja nije ostavio dovoljan razmak između svojeg vozila i vozila kojeg je mimoilazio.

Lijevim dijelom vozila prešao je na prometnu traku namijenjenu prometu vozila iz suprotnog smjera. Prednjim lijevim bočnim dijelom teretnog automobila udario je u prednji lijevi bočni dio autobusa registarskih oznaka Bosne i Hercegovine, kojim je upravljao 48-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Nakon udara, autobus je sletio u odvodni kanal, udario u rub betonskog mosta te se prevrnuo na desni bok. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni vozač autobusa i četvero putnika. Vozaču teretnog automobila policijski službenici uručili su opći prekršajni nalog.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara