Supruga japanskog premijera uvjerena da je NLO-om letjela na Veneru

Tekst: F.M.
Foto: AFP


IAKO novog japanskog premijera Yukia Hatoyamu ponekad zovu "vanzemaljac", njegova je supruga ta koja tvrdi da je imala bliske susrete treće vrste, i to prije 20 godina.

"Dok mi je tijelo spavalo, mislim da mi se duša vozila u NLO-u trokutastog oblika na Veneru", prošle godine je u knjizi napisala Miyuki Hatoyama, supruga premijera i nova prva dama Japana. "Venera je jako lijepo mjesto i vrlo je zelena", piše u knjizi.

Vrlo čudne stvari

Yukio Hatoyama će 16. rujna nakon glasanja u parlamentu postati premijer, budući da je njegova Demokratska stranka Japana na izborima u nedjelju premoćno pobijedila dosadašnju vladajuću Liberalnu demokratsku stranku.

66-godišnja Miyuki opisala je svoje vanzemaljsko iskustvo, za koje kaže da se dogodilo prije nekih 20 godina, u knjizi naslova "Vrlo čudne stvari koje su mi se dogodile".

Yukio "vanzemaljac" Hatoyama

Kad se probudila, stoji u knjizi, Miyuki je rekla svom tadašnjem suprugu kako je upravo bila na Veneri. On ju je pokušao uvjeriti da se vjerojatno radilo o snu.

"Moj sadašnji suprug razmišlja bitno drukčije. Vjerojatno bi mi rekao 'O, pa to je sjajno'.", napisala je gospođa Hatoyama.

Yukio Hatoyama, 62-godišnji bogati unuk bivšeg premijera i člana LDP-a, jednom je dobio nadimak "vanzemaljac" zbog svojih istaknutih očiju. Miyuki je je provela šest godina nastupajući u ženskom ansamblu za mjuzikle. Yukia je upoznala dok je živjela u SAD-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara