Supruga ljubavnika kandidatkinje za američki senat dočekala je u zasjedi, ubila nju pa sebe

Supruga ljubavnika kandidatkinje za američki senat dočekala je u zasjedi, ubila nju pa sebe
Foto: Instagram/Kampanja Meredith Chapman
 
SUPRUGA ljubavnika bivše republikanske kandidatkinje za američki senat dočekala ju je u zasjedi i ubila, a zatim i sebi oduzela život, javlja BBC.
 
Jennair Gerardot (48) provalila je u kuću Meredith Chapman (33) u Philadelphiji i dočekala je u zasjedi u ponedjeljak navečer. Istražitelji su izjavili da je možda nosila masku. Svojem suprugu poslala je poruke u kojima je otkrila plan za osvetu zbog preljuba.
 
Detektivi su izjavili da je tijelo Gerardot pronađeno pored kuhinje, nedaleko od tijela Chapman, a ispaljena su dva metka.
 
Foto: Gerardot/Instagram
 
"Posvuda ima krvi"
 
"Posvuda ima krvi", izjavio je službenik hitne pomoći u komunikaciji s policijom, objavio je Delaware News Journal. Policija je pronašla Marka Gerardota, supruga ubojice, izvan kuće.
 
Nakon što je pročitao uznemirujuće poruke svoje supruge, Gerardot je policiji rekao da bi njegova žena mogla biti u kući. Gerardot se planirao sastati sa svojom ljubavnicom na večeri, ali zabrinuo se kada se ona nije pojavila, izjavili su istražitelji. Policija je izjavila da je Gerardot dočekala svoju žrtvu u zasjedi.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Facebook/Meredith Chapman 
 
"Proračunat, planirani napad"
 
"U ovom slučaju oženjeni muškarac varao je suprugu s drugom ženom. Njegova supruga znala je za to i radilo se o proračunatom, planiranom napadu", rekao je policijski nadzornik William Colarulo.
 
Chapman, koja je također bila udana, neuspješno se kandidirala kao republikanka za senat u Delawareu u 2016. godini. Šef policije Christopher Flanagan izjavio je da detektivi sumnjaju da je Gerardot provalila u kuću Chapman, a zatim počistila razbijeno staklo s vrata kako njena žrtva ne bi posumnjala na uljeza.
 
"Meredith je bila zraka svjetlosti svakome dovoljno sretnom da je upozna"
 
Gerardot je bila naoružana revolverom Taurus Tracker 357 i moguće je da je nosila masku, izjavili su istražitelji. Chapman je ranije radila u marketingu na sveučilištu u Delawareu s Gerardot, kojoj je bila nadređena, a nedavno je zaposlena na Sveučilištu Villanova u Pennsylvaniji.
 
Dva sata prije smrti Chapman je na Instagramu objavila kako "ne može biti više uzbuđena zbog svog novog posla". Bila je udana za Lukea Chapmana, ali nisu živjeli zajedno. Njena obitelj je izjavila:
 
"Meredith je bila zraka svjetlosti svakome tko je bio dovoljno sretan da je upozna. Jako je voljela svoju obitelj, bila je suosjećajna prijateljica i jedan od najnadarenijih i inovativnih profesionalaca u svom poslu. Njena smrt bila je iznenadna i tragična, ali ona neće definirati tko je Meredith bila za tisuće ljudi koji su je voljeli."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara