Suradnja EMI Musica i SAP-a

SAP AG objavio je da EMI Music, dio grupacije EMI Group, jednoga od vodećih svjetskih tvrtki na području medija i zabave, među čijim se izvođačima nalaze Coldplay, Norah Jones i Robbie Williams, uvodi mySAP ERP u svoju organizaciju širom svijeta.

Početak rada SAP-ove instalacije naglašava nastojanja tvrtke da se uspješno razvija s promjenama potražnje kupaca i tržišta u digitalnome dobu putem bolje analize regionalnog i globalnog poslovanja te bržega reagiranja novim proizvodima i modelima poslovanja.

U cilju usklađivanja financijskih i prodajnih procesa, povećanja transparentnosti i poboljšanja učinkovitosti globalnog izvješćivanja, SAP-ovo rješenje za planiranje resursa poduzeća (ERP) zamjenjuje razne dotadašnje sustave za računovodstvo, nabavu, evidenciju prodajnih narudžbi i financijska izvješća.

Uspješno dovršivši prvu fazu globalne instalacije u Velikoj Britaniji i Irskoj u 2004., mySAP ERP sada se pokreće u Japanu te će se proširiti na organizaciju širom svijeta u sljedećih tri do pet godina.

EMI Music uspješno transformira svoje poslovanje radi zadovoljavanja potreba svojih kupaca te radi sve veće prevlasti digitalnoga trgovanja putem Interneta, mobitela i prijenosnih medijskih reproduktora. Racionalizacijom procesa prodaje, računovodstva i nabave, EMI će biti u stanju učinkovitije upravljati poslovanjem širom svijeta.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara