Suradnja Generalturista i China Airlinesa

POTPISOM Ugovora o suradnji između Generalturista i China Airlinesa u Zagrebu, Generalturist je postao generalni zastupnik China Airlinesa, druge najjače Azijske zrakoplovne kompanije.

China Airlines zrakoplovna je kompanija koja uspješno posluje već 47 godina, ostvaruje promet od 3,5 bilijuna dolara godišnje, vlasnik je najmlađe avio flote na svijetu od sedamdesetak najsuvremenije opremljenih aviona prosječne starosti 4,5 godina koji lete na više od šezdeset destinacija.

Generalturist će kroz mrežu od 14 vlastitih IATA poslovnica te 86 subagenata zastupati China Airlines kroz prodaju povoljnijih tarifa s fleksibilnijim uvjetima na hrvatskom tržištu.
Ovom se suradnjom otvara znatno bolja i financijski povoljnija prometna povezanost Hrvatske ne samo s Kinom već sa svim destinacijama koje China Airlines pokriva, navodi se u priopćenju turističke agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Generalturist su izuzetno zanimljive destinacije poput Japana, gradova Indije, Kine, Hong Konga, Taiwana, Singapura, Abu Dabia, Vietnama, Laosa, Malezije, Sjeverne Amerike na kojima će od sada ostvarivati letove po povoljnijim cijenama. 
Tako će uskoro hrvatski putnici moći letjeti svakodnevno npr. od Zagreba do Tai Peia preko Beča, Frankfurta i Amsterdama do kojih transfere vrši Croatia Airlines.

Kina kao gospodarski div postaje sve atraktivnija za razvoj globalnog poslovanja, a samo će se dio njezinog silovitog rasta moći vidjeti uskoro na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara