Suvlasnik zadarskog kluba u kojem su napadnuti Amerikanci: "Užasno mi je žao"

Suvlasnik zadarskog kluba u kojem su napadnuti Amerikanci: "Užasno mi je žao"
Foto: Hina, PR foto

OVIH dana Zadar ne silazi s naslovnica crne kronike, danas zbog napada na dvojicu američkih vojnika u noći sa subote na nedjelju u zadarskom klubu Opera. Naime, dvojica američkih vojnika tamnopute boje kože koji su gej napadnuti su nakon što su se zabavljali u klubu Opera. Svoje iskustvo podijelili su na društvenim mrežama.

"Jučer navečer su mene i mog prijatelja zaskočila desetorica Hrvata i skoro smo pritom izgubili živote. U jednom trenutku me jedan muškarac držao, a trojica udarala. Tada mi se sve zacrnilo. Izgubio sam svijest", opisao je jedan od njih.

Skupina momaka u dobi od 19, 20 godina napala Amerikance

Za komentar smo nazvali i direktora tvrtke koja vodi klub Opera Pjerina Bebića. Ispričao nam je kako su Amerikanci i večer prije napada bili u klubu Opera te da nije bilo nikakvih problema. No u subotu je skupina mladića u dobi od 19, 20 godina napala Amerikance koji su bili u društvu s dvije djevojke.

"Drugu večer došlo je do sukoba između gostiju unutar kluba i naše osoblje je promptno reagiralo da ne dođe do većeg incidenta", rekao nam je Bebić te je dodao kako su odmah pozvali policiju koja je uzela izjave od svjedoka.

"Policiju smo pozvali da se ne bi dogodio veći problem", ispričao nam je Bebić koji nekoliko puta tijekom razgovora rekao da mu je žao zbog svega što se dogodilo.

Bebić: Užasno mi je žao i osuđujem bilo koji napad

"Užasno mi je žao i osuđujem bilo koji napad", rekao je Bebić te je ispričao kako on nije bio u subotu u klubu.

"Jako mi je jako žao što se dogodilo to, ne samo u Operi nego u Zadru i Dalmaciji. Jer mi smo turistička zemlja i svi su dobrodošli bez obzira na boju kože, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Gost koji se ponaša u skladu s bontonom uvijek je dobro došao i žao mi je što se to dogodilo", rekao je Bebić, nekadašnji gradonačelnik Hvara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara