Održana misa za Tita

Održana misa za Tita

Foto: Facebook/Misa za Josipa Broza Tita

DANAS u 18 sati u zagrebačkoj crkvi Sv. Marka Evanđelista održala se misa zadušnica za Josipa Broza Tita. Na misi se okupilo stotinjak ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sve molitve u ovo božićno vrijeme u našem srcu žele udomiti istu misao. Gospodin je došao k nama. Ima provokatora svakakvih, a danas sam ih i očekivao. You can't go around the church, gospodin je došao skoro kao naš rođak", izjavio je između ostalog u propovijedi svećenik koji je vodio misu.

Najvio je i kako sljedećeg petka slijedi misa za Hrvatsku i branitelje.

""Ovaj komadić hrvatske grude. Stalno su ga otimali. Ali na nebu postoji komadić Hrvatske.Oprostit ćete mi, ali pomolit ćemo se i za one koji nisu htjeli Hrvatsku", rekao je svećenik.

Misa za Josipa Broza Tita prošla je mirno, za razliku od mise za ustaškog poglavnika Antu Pavelića. Podsjetimo, prosvjednike koji su se okupili kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog održavanja mise za Pavelića napali su fašisti 500-njak metara od mjesta prosvjeda.

Tijekom mise za Josipa Broza Tita neznatne probleme uzrokovala su tek dvojica alkoholiziranih muškaraca koji su se tijekom mise prešetavali po crkvi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara