Svjedoci na suđenju: El Chapo se seksao s curicama, nazivao ih je "vitaminima"

Svjedoci na suđenju: El Chapo se seksao s curicama, nazivao ih je "vitaminima"
Foto: EPA

NASTAVLJA se suđenje Joaquinu El Chapu Guzmanu, najpoznatijem živućem narkobosu.

Nakon što su svjedoci ispričali kako je El Chapo osobno mučio i ubio svoje suparnike, na površinu izlaze novi detalji njegova života.

Tako je ovaj 61-godišnji meksički kralj droge često imao spolne odnose s djevojkama starim tek 13 godina. Nazivao ih je "vitaminima koji mu život znače", piše CNN.

Djevojčicama su u pića stavljali "praškastu tvar"

Jedan svjedok pokajnik rekao je istražiteljima da je 2007. godine pomagao Guzmanu nabaviti djevojčice stavljajući im u pića "praškastu tvar" prije nego bi se Guzman seksao s njima.

Isti taj svjedok, koji je neko vrijeme živio s Guzmanom, rekao je i da je El Chapov suradnik poznat i kao Commadre Maria El Chapu često slao fotografije djevojčica koje bi on potom "naručivao". Za oko 5000 dolara djevojčicu po njegovom izboru doveli bi mu na jedan od njegovih rančeva u meksičkoj saveznoj državi Sinaloa.

El Chapo, naravno, negira sve te navode.

Sudi mu se po deset točaka

"Takve su lažne tvrdnje štetne za mojeg klijenta i nepouzdane da bi se uopće mogle koristiti na sudu. Žalosno je i da je taj materijal javno objavljen netom prije nego što je porota započela s raspravom", poručio je u priopćenju Eduardo Balazero, jedan od El Chapovih odvjetnika.

Optužnica protiv El Chapa sadrži deset točaka, među kojima su udruživanje u kriminalnu organizaciju, međunarodno krijumčarenje kokaina, heroina, marihuane i drugih droga, kao i krijumčarenje oružja. Sudi mu se od studenog u New Yorku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara