Svjetska banka pokreće Program malih potpora za 2007.

URED Svjetske banke u Hrvatskoj objavio je da su sredstva za provedbu Programa malih potpora za 2007. godinu stavljena na raspolaganje.

Ured Svjetske banke pozvao je nevladine organizacije u Hrvatskoj na podnošenje svojih prijava s prijedlozima, uključujući inovativne ideje usmjerene na aktivnosti uključivanja građana. S obzirom na raspoloživa sredstva potpora, iznos pojedinih potpora bit će između 3.000 dolara 5.000 dolara.  Manje potpore su moguće, ali veće potpore su rijetke, navodi se u priopćenju.

Prijave se mogu podnijeti na hrvatskom jeziku, a ako je moguće, bilo bi bolje na engleskom jeziku.  Rok za podnošenje prijava je 16. ožujka 2007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program malih potpora potpomaže aktivnosti čiji je osnovni cilj uključivanje građana kao potporu aktivnostima koje osnažuju građane i omogućuju im da preuzmu inicijativu za pojačavanje i utjecanje na ishode razvoja. Aktivnosti jačaju mehanizme za uključivanje, odgovornost i sudjelovanje. Aktivnosti također jačaju partnerstva s javnim  sektorom, ostalim organizacijama civilnog društva, kao i privatnim sektorom.

To je sedma uzastopna godina da ovaj ured daje male potpore za sektor civilnog društva u Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara