Sretno okončana talačka kriza u BiH: Ninića otac nagovorio na predaju, djeca neozlijeđena

Foto: Nezavisne novine

TALAČKA kriza u Bosanskoj Dubici uspješno je okončana, nakon što se 30-godišnji Mladen Ninić, koji je prijetio da će svoje dvoje djece "dići u zrak", preda kada je u kuću sa policijom došao njegov otac, javlja Sarajevo-x.

Izvori su za sarajevski portal potvrdili da Ninić nije pokušao bježati te da je nakon predaje surađivao s policijskim inspektorima. "Njegov otac ga je zamolio da se preda i drama je okončana bez većih posljedica. Nije točno da je on bježao ili da je pokušao pobjeći", kazali su izvori ovog portala. negirajući tako navode u nekim drugim medijima koji su objavili da je Ninić uhićen kada je pokušao pobjeći automobilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oboje djece su dobro. Oni su preplašeni, ali nijedno od njih, što je najbitnije, nije fizički ozlijeđeno", potvrdili su policijski izvori. Iz Ninićeve kuće je iznesena lovačka puška, a on je odvezen u policijsku postaju na ispitivanje.

Podsjetimo, do današnje talačke krize došlo je jer je Ninića sinoć ostavila supruga, nakon čega je on, očito u sumanutom stanju, vezao svoju djecu i prijetio da će aktivirati bombu u kući ukoliko mu se supruga ne vrati, javile su Nezavisne novine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara