Tauber: Policija će procijeniti treba li Srziću zaštita

GLASNOGOVORNIK splitskodalmatinske Policijske uprave Leon Tauber izjavio je danas u Makarskoj da će do daljnjega na makarskom području biti pojačane policijske snage te da će policija procijeniti je li obitelji dogradonačlenika Siniše Srzića, u čijem je dvorištu poslije ponoći eksplodirala nepoznata naprava, potrebna policijska zaštita.

Dolaskom načelnika PU-a Srđana Guština i njegova zamjenika Marina Draćina vidi se da smo noćašnjem događaju u Makarskoj dali primjerenu razinu, rekao je glasnogovornik Tauber.

Predstavnici PU sastali su se s makarskim gradonačelnikom Antom Novakom, dogradonačelnikom Srzićem, nekolicinom članova Poglavarstva i načelnikom makarske policije stanice Tonćem Gojakom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Novak i članovi Poglavarstva poduprli su policiju da u skladu s pravilima struke poduzme odgovarajuće mjere i otkrije počinitelja, rekao je Tauber. Ocijenio je da za sada nema osnove povezatiti prvi slučaj eksplozije pred Srzićevom kućom 8. kolovoza i noćašnju eksploziju.

Budući da za kolovoški slučaj još nitko nije optužen, dok se ne utvrdi motiv i počinitelj, policija ne može reći da je riječ o istom počinitelju, izjavio je Tauber.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara