Teksaška tinejdžerica zbog momka organizirala pokolj vlastite obitelji

Teksaška tinejdžerica zbog momka organizirala pokolj vlastite obitelji

MAJKA i dvoje djece su žrtve stravičnog zločina kojeg je u Istočnom Teksasu, po svemu sudeći, organizirala 16-godišnja kći kako bi ostala u vezi sa svojim momkom.

Pokolj se zbio u domu obitelji Caffey u Okrugu Rains u Istočnom Teksasu. O njemu su vlasti obaviještene kada je Terry Caffey, otac obitelji, iako pogođen metkom u glavu, uspio dopuzati do 300 metara udaljene susjedove kuće i pozvati pomoć.

Otac se trenutno nalazi u bolnici u kritičnom stanju, dok su njegovu 37-godišnju suprugu Terry te 13-godišnjeg sina Matthewa i 8-godišnjeg Tylera pronašli ubijene. Ubojice su se pri tome poslužili noževima i vatrenim oružjem.

Policija je vrlo brzo pronašla četvoro osumnjičenih, među kojima se nalazi i 16-godišnja kći čije ime, s obzirom da je maloljetnica, nije objavljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, objavljeno da su osim nje uhićeni 19-godišnji Charlie James Wilkinson, 20-godišnji Charles Allen Wade i 18-godišnja Bobbi Gale Johnson. Šerifov ured je objavio kako su svo troje okrivljeni za ubojstvo iz predumišljaja, a da se i 16-godišnja kći nalazila u domu jednog od njih prilikom uhićenja.

Američki mediji citiraju izvore bliske istrazi kako je protivljenje bračnog para Caffey ljubavnoj vezi njihove 16-godišnje kćeri najvjerojatnije motiv za ovaj stravičan zločin.

Troje njegovih počinitelja bi, prema zakonima države Teksas, mogli platiti vlastitim životom, ali ne i naručiteljica, s obzirom da joj kao maloljetnici prijeti tek doživotni zatvor bez prava na pomilovanje.

D.A.
Foto: Morning Telegraph

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara