Tele2 uveo "Tarifu s mukte brojem"

Tele2 uveo "Tarifu s mukte brojem"

KORISNICI Tele2 usluga mogu od danas izabrati "Tarifu s mukte brojem" u kojoj s izabranim brojem razgovaraju besplatno, a u akciji "Dovedi novog korisnika" mogu zaraditi do 200 kuna na računu. Trajanje postojećih tarifa Tele2 je produžio do kraja veljače.

Mobilni operater uveo je novu tarifu "Tarifa s mukte brojem" koja korisnicima pruža razgovor s izabranim brojem iz bilo koje mobilne ili fiksne mreže za 0 kuna, a može se uključiti od 31.1. do 30.4.2006.

Ova tarifa na raspolaganju je pretplanicima i "bla bla" prepaid korisnicima, a u njoj cijena poziva unutar mreže iznosi 0,59 kn/min, cijena poziva prema drugim mrežama 1,59 kn/min, a cijena SMS-a 0,33 kn po poruci. U pretplati nova tarifa uključuje i minimalnu mjesečnu potrošnju od 48 kn koja se može potrošiti na sve pozive i SMS poruke osim u međunarodnom roamingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcijom "Dovedi novog korisnika" postojeći korisnici mogu zaraditi 40 kuna na računu za svakog novog korisnika kojeg dovedu u Tele2 mrežu, a mogu ih dovesti najviše pet. Dovedeni korisnik dobiva 20 kuna na računu. Ova akcija traje od 31.1. do 28.2.2006.

Trajanje postojećih tarifa Pretplata 0 kn, tarife "Minimalna mjesečna potrošnja 48" i tarife "Minimalna mjesečna potrošnja 85" je produženo do 28.2.2006.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara