Teoretičar zavjere umro pod misterioznim okolnostima, prije smrti je govorio da mu "lice gori"

Teoretičar zavjere umro pod misterioznim okolnostima, prije smrti je govorio da mu "lice gori"

Screenshot: YouTube

POZNATI britanski teoretičar zavjere koji je u lipnju pod misterioznim okolnostima umro u Varšavi izjavio je u intervjuu četiri dana prije smrti da se osjeća kao da mu "lice gori" i kao da ga netko guši.

Podsjetimo, 39-godišnji Max Spiers navodno je povraćao tamnu krv i umro je u prijateljevom stanu u Varšavi, gdje je trebao održati govor na konferenciji. Prije smrti svojoj je majci poslao SMS poruku u kojoj stoji: "Ako mi se nešto dogodi, istraži to". I dok ona sumnja da je Max ubijen, poljski stručnjaci kažu da je umro prirodnom smrću.

U posljednjem intervjuu, koji je dao četiri dana prije smrti za PorozmawiajmyTV, izjavio je da je "ozbiljno bolestan", a tijekom intervjua je pričao nesuvislo i često zaboravljao što priča usred rečenice."Osjećam kao da mi nešto prolazi kroz grlo, kao da je nešto preuzelo moje grlo", pričao je Spiers. "Kao da su mi ubrizgali anesteziju. Osjećam se kao da mi lice gori", dodao je. Nakon 30 minuta za vrijeme intervjua je čak i zaspao. Intervju je trajao čak četiri sata.

Spiers je izjavio i da je mogao pomicati predmete snagom uma. Dodao je i da "osoba koja je istrenirana za to može ukrasti nečiju dušu kroz oči i upasti u tijelo druge osobe".

"Uspio sam srušiti objekte, napraviti da puknu, razbiti staklo snagom uma. Kada postanem uznemiren, oko mene se ruše objekti", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara