Tepeš o pokretanju postupka protiv Karamarka: Milanović je gubitnik

Tepeš o pokretanju postupka protiv Karamarka: Milanović je gubitnik

Foto: Hina

POTPREDSJEDNIK Sabora nije bio pretjerano rječit kad su ga novinari upitali za komentar odluke Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa koje je odlučilo pokrenuti postupak protiv Tomislava Karamarka.

"O odluci Povjerenstva ne mogu govoriti, oni će odlučiti je li bio Karamarko u sukobu interesa ili nije. No, mogu reći nešto na političkoj razini. Milanović je gubitnik koji četiri godine nije ništa radio", politiku bivše Vlade prokomentirao je Tepeš novinarima okupljenim u zgradi Sabora.

Sinčić: Glast ću za opoziv Karamarka

Novinarima se obratio i Ivan Sinčić.

"Nakon one blamaže danas su nekako sakupli ljude", komentirao je Sinčić činjenicu da je nakon tri tjedna postignut kvorum. Dodao je kako će glastai za opoziv Karamarka.

Podsjetimo, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučilo je pokrenuti postupak u predmetu prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka kako bi utvrdilo nalazi li se u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa između njegove supruge Ane i njegova prijatelja Josipa Petrovića, savjetnika mađarske naftne kompanije MOL. Odluka je, priopćili su iz Povjerenstva, donesena jednoglasno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara