Teška nesreća na moru kod Paga, poginula jedna osoba

Teška nesreća na moru kod Paga, poginula jedna osoba
Nije fotografija nesreće iz teksta Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

JEDNA osoba poginula je u pomorskoj nesreći koja se jutros oko 6:30 sati dogodila kod otoka Mauna u Paškom akvatoriju kada je brodica s četiri člana posade udarila u otočić Mali Brušnjak.

Prema informacijama s terena, na brodici s hrvatskom zastavom bila su četiri hrvatska državljanina, a prilikom udara u otočić Mali Brušnjak kod Mauna, jedan član posade je smrtno stradao.

Na brodici su bili stariji muškarci

"Prema rezultatima provedenog očevida pomorske nesreće na otočiću Mali Brušnjak u Paškom akvatoriju, u kojoj je smrtno stradao 74-godišnji član posade, sumnja se da je 69-godišnjak s Paga upravljao brodicom na kojoj su se nalazila još tri člana posade te iz neutvrđenih razloga brodicom udario u otočić Mali Brušnjak.

Nakon udara 74-godišnjak je ispao s brodice, a ostali članovi posade u dobi od 72 i 73 godine te voditelj brodice su ozlijeđeni. U suradnji s nadležnom Lučkom kapetanijom policija nad 69-godišnjim voditeljem brodice provodi kriminalističko istraživanje zbog ugrožavanja posebnih vrsta prometa", priopćila je zadarska policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara