Teško ozlijeđen u požaru u obiteljskoj kući

U POŽARU koji je noćas oko 1,40 sati izbio u obiteljskoj kući u Šibeniku teško se ozlijedio izvanbračni suprug (49) spašavajući obitelj, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Požar je izbio u prizemlju kuće 41-godišnje vlasnice u gradskom predjelu Crnici dok je s dvoje malodobne djece i 49-godišnjim izvanbračnim suprugom spavala na katu.

On je pomogao supruzi i djeci da iziđu iz kuće preko balkona, zatim se vratio u kuću i nakon nekoliko minuta skočio je s balkona s visine od oko četiri metra. Prevezen je u Opću bolnicu u Šibeniku i zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Bez vidljivih tjelesnih ozljeda njegova je supruga zadržana na promatranju u šibenskoj bolnici, a malodobna su djeca smještena kod rodbine u Šibeniku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripadnici šibenske Javne vatrogasne postrojbe požar su ugasili u 2,20 sati.

Nakon očevida utvrđeno je da je požar izbio zbog kratkog spoja na elektrovodovima u prizemlju kuće gdje se nalazila termo-peć. Prizemlje je u cijelosti izgorjelo, a šteta se procjenjuje na 100.000 kuna.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara