Thompson će učiti srednjoškolce o vjeri, ljubavi i domovini

Thompson će učiti srednjoškolce o vjeri, ljubavi i domovini

Foto: Facebook

MARKO Perković Thompson održat će zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu "Vjera, ljubav i domovina".

"'U junačkoj zemlji miloj' u mjesecu sjećanja na Vukovar u goste nam dolazi Marko Perković Thompson. Srednjoškolci, vidimo se!", glasi najava Studentskog katoličkog centra za predavanje koje će se održati u četvrtak 23.11., u SKAC klubu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

Popularni glazbenik, poznat po pjevanju poskočice o klanju Srba, održat će predavanje maloljetnicima o ljubavi i domovini.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko zanimanje za predavanje


Čini se da je odaziv za događaj iznimno velik pa su organizatori morali napomenuti kako se radi isključivo o susretu za srednjoškolce.

"Jako nam je drago zbog ovako velikog odaziva i rado bismo vas sve vidjeli na susretu, ali ovo je SUSRET ZA SREDNJOŠKOLCE, pa molimo SVE koji više ne nose tu titulu da prepuste mjesto srednjoškolcima. Za studente i sve ostale ima puno drugih kvalitetnih sadržaja", zamolili su na Facebooku.

Inače, ovo predavanje je organizirano u sklopu projekta "Mijenjam svijet" Studentskog katoličkog centra, koji je zamišljen kao akcija studenata za srednjoškolce. Program bi, kako navode, trebao nuditi "pregršt prilika za mijenjati sebe: nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktualne teme, molitva, opušteno druženje".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara