Thompson kupio 20% Narodnog radija za 4000 kuna

PJEVAČ Marko Perković Thompson kupio je 20% udjela u vlasništvu Narodnog Radija, čija je procijenjena dobit za prošlu godinu oko 3,5 milijuna kuna, za samo 4000 kuna, javlja Jutarnji list.

Jutarnji list objavio je izvadak iz društvenog ugovora o osnivanju Radio Croatia d.o.o., iz kojeg je jasno da je Perković kupio 20% poslovnog udjela Narodnog radija za samo 4000 kuna. O vezi tvrtke Radio Croatia i Narodnog radija prva je pisala Arena, a informaciju je prenio i Index

Procijenjena dobit Narodnog radija za proteklu godinu iznosi 3,5 milijuna kuna, iz čega slijedi da je Thompson zbog 20-postotnom udjelu u vlasništvu Narodnog radija prošle godine mogao profitirati za 700,000 kuna.

Zbog čega je donešena odluka o prodaji 20% ove profitabilne tvrtke Marku Perkoviću, pojasnio je većinski vlasnik Narodnog radija, Juraj Hrvačić.

"Thompson je najprodavaniji pjevač i Narodni radio ima interese da zajedno surađujemo na projektima koji nama vrijede više od tih 4 tisuće kuna. Taj se novac može gledati samo uvjetno jer ono što će nam Thompson donijeti diskografski i marketinški mnogo je više." - izjavio je Hrvačić, ali nije želio konkretizirati o kakvim se točno projektima radi, te ih nazvao poslovnom tajnom.

"Kad Thompson završi s Croatia Recordsom, više će raditi na našim projektima." - kazao je vlasnik Narodnog radija, te dodao da bi svaki medij bio sretan kad bi imao pjevača poput Thompsona u svojoj ekipi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara