Tijekom šest tjedana bivšoj poslao 7648 SMS-ova, osuđen na šest mjeseci uvjetno

Tijekom šest tjedana bivšoj poslao 7648 SMS-ova, osuđen na šest mjeseci uvjetno

Ilustracija: Hina

MUŠKARCA koji je bivšoj supruzi u šest tjedana poslao 7648 SMS-poruka, sud u austrijskom Klagenfurtu je proglasio krivim zbog uhođenja i slanja prijetećeg teksta te ga osudio na uvjetnu šestomjesečnu kaznu zatvora.

Tridesettrogodišnji Rumunj osuđen je uvjetno na šest mjeseci zatvora, izvijestio je austrijski ORF.  Par se razveo početkom godine nakon šest godina braka.

Loše reagirao na prekid


Muškarac je loše reagirao na prekid te je počeo svakodnevno slati SMS-poruke, a u njih 50 oštro je prijetio bivšoj supruzi. Ona je na sudu kazala kako ne vjeruje da bi je bivši suprug mogao napasti.

Na sučevo pitanje optuženom kako je uspio dnevno poslati prosječno 190 SMS-poruka i istodobno obaviti sve dužnosti na poslu, on mu je odgovorio da je poruke pisao uglavnom tijekom noći.

Sudac je na kraju odlučio da će kaznu proglasiti uvjetnom jer je muškarac prestao maltretirati bivšu suprugu nedugo nakon što ga je prijavila policiji. Obećao je da će plaćati alimentaciju za zajedničkog sina. Agencija APA piše da su zgradu suda napustili zajedno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara