Tijelo hrvatskog dječaka pronađeno u rudniku u Australiji

TIJELO nestalog dječaka porijeklom iz Hrvatske, Imrana Žilića, pronađeno je jutros u južnoj Australiji, u rudarskom oknu dubokom sedam metara, izvijestila je tamošnja policija.

Dijete je zadnji put  viđeno 23. travnja, kad ga je otac  Alija uzeo od majke u Perthu, u namjeri da s njim provede vikend. "Po svemu sudeći radi se o dječaku Imranu, međutim tek slijedi službena identifikacija", kazao je medijima detektiv Doug Barr ističući kako je još teško utvrditi uzrok dječakove smrti.

Također, nije htio otkriti odakle policiji informacija da se tijelo nalazi u rudniku. Naime, postoje nagađanja da je u smrt dječaka umiješan sam otac, kojega je policija nedavno i privela.

"Zadnji put sam se čula s njim 21. travnja. Razgovarali smo mobitelom i bio je jako tužan. Govorio mi je da se želi vratiti kući i plakao je", kazala je majka Mirsada Halilović.

"Jako smo se nadali da ćemo malog Imrana pronaći živog. Znate, u ovoj zemlji ubojstva djece su jako rijetka i jako nam je žao što se sve završilo na ovakav način", izjavio je Barr.

J.M.
Foto: Perth Now

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara