T-Mobile i Intel promoviraju bežičnu širokopojasnu mrežu

T-MOBILE USA i Intel Corporation objavili su detalje zajedničke marketinške kampanje koja će promovirati uslugu T-Mobilea za bežični (802.11) pristup Internetu na velikim brzinama.

Korisnici će se moći spajati na Internet putem javne mreže koja u Americi pruža više od 2100 javnih pristupnih točaka.

Dostupnost usluge podudara se s predstavljanjem Intel® Centrino™ mobilne tehnologije za prijenosna računala koja omogućuje bežično umrežavanje.

Korporacija T-Mobile najavila je i novi cjenik za neograničeni pristup T-Mobile HotSpotsm usluzi kao dio GET MORE® strategije koja korisnicima donosi najveću vrijednost za usluge bežičnog prijenosa glasa, razmjene poruka i podatkovnih usluga na velikim brzinama.

T-Mobile i Intel zajedničkim naporima korisnicima skreću pozornosti na T-Mobileovu HotSpot uslugu koja korisnicima omogućuje da se u zračnim lukama, kafićima i javnim knjižnicama, bežično – putem prijenosnog računala – spajaju na Internet i lokalnu mrežu poduzeća.

Da bi krajnjeg korisniku omogućili potpuno iskustvo korištenja bežičnih tehnologija, T-Mobile i Intel proveli su inženjerska testiranja i provjerili funkcioniranje Intel Centrino mobilne tehnologije u mreži T-Mobilea.

Dvije korporacije surađuju i na području marketinga, što uključuje zajedničke oglasne kampanje u tiskanim i on-line medijima te predstavljanje zajedničke tržišne marke.

Isto tako, T-Mobile najavljuje i novi mjesečni cjenik za krajnje korisnike.

Odsad će korisnici koji potpišu godišnji ugovor moći po cijeni od 29.99 USD mjesečno neograničeno koristiti T-Mobile HotSpot uslugu na više od 2100 pristupnih mjesta diljem Amerike, uključujući Starbucks kafiće, nacionalne i regionalne zračne luke i American Airlines Admirals klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uvođenjem novih pristupnih točaka, poput zračnih luka i klubova Border Books and Music te United and Delta Air Lines, usluga će postati dostupna na većem broju lokacijama.

Intelova nova Centrino mobilna tehnologija korisnicima donosi najnoviji mobilni procesor, pripadni chipset i ugrađenu mogućnost bežičnog umrežavanja (Wi-Fi) koja znatno povećava upotrebljivost prijenosnih računala.

Proizvođači prijenosnih računala će već od ožujka 2003. godine ugrađivati Centrino tehnologiju u nove modele prijenosnih računala.

"Sporazum T-Mobilea i Intela našim korisnicima donos mnogostruke dobitke", izjavio je Cole Brodman, stariji potpredsjednik i glavni službenik razvojnog odjela poduzeća T-Mobile, USA.

"Intel Centrino mobilna tehnologija predstavlja važan korak prema omasovljenju bežičnih (Wi-Fi) usluga koje odsad postaju pristupačnije putem niza integriranih uređaja."

Intel Centrino tržišna marka najbolja je Intelova tehnologija za mobilno računalstvo, osmišljena za bežično umrežavanje. Centrino tehnologije istodobno omogućuje dulji vijek trajanja baterije, što proizvođačima prijenosnih računala omogućuje projektiranje tanjih i lakših prijenosnika, uz izvrsne performanse.

"Vlasnici prijenosnih računala žele bežični pristup Internetu, uz dulji vijek baterije i vrhunske performanse.", izjavio je Anand Chandrasekher, potpredsjednik Intelovog odjela za mobilne platforme.

"Suradnja s vodećim pružateljem bežičnih usluga, kao što je T-Mobile, za Intel predstavlja zadovoljstvo. Kombinacija Intel Centrino mobilne tehnologije i T-Mobile HotSpots usluge jamči zadovoljstvo korisnika".

T-Mobile ima najveću bežičnu mrežu u Americi i prva je američka korporacija koja je objeručke prihvatila bežičnu širokopojasnu tehnologiju kao nadopunu uslugama bežičnog prijenosa govora i prijenosa podataka na velikim brzinama (2.5 G).

T-Mobile donosi sveobuhvatne usluge bežičnog prijenosa glasa i podataka koje zadovoljavaju sve potrebe korisnika, dok poslovni korisnici mogu uživati u prednostima mobilnost i potpune portabilnosti ureda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara