T-Mobile predstavio rješenja mobilnog e-maila i najavio rješenja širokopojasnog pristupa Internetu

T-MOBILE i u 2005. godini nastavlja uvoditi mobilna podatkovna rješenja, posebice u području mobilnog e-maila (Blackberry, T-Mobile MDA III, T-Mobile MDA Compact) i širokopojasnog mobilnog pristupa Internetu i korporativnoj mreži.

Ponuda mobilnih e-mail usluga T-Mobilea obogaćena je Blackberry rješenjem, koje omogućuje trenutačnu isporuku e-pošte na uređaj, te novim ekskluzivnim T-Mobile uređajima - MDA Compact i MDA III.

Blackberry odlikuje jednostavnost uporabe, odnosno korisnik ne treba "skidati" svoje mailove jer oni automatski dolaze k njemu. U Europi i u svijetu Blackberry je prepoznat kao ozbiljan poslovni alat, a korisnici T-Mobile Hrvatska moći će se njime koristiti u svim zemljama gdje postoji GPRS roaming.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući novim mrežnim tehnologijama i neprimjetnim prelascima s jedne tehnologije na drugu, korisnici T-Mobile Hrvatska će u 2005. godini moći u potpunosti spoznati širokopojasni mobilni pristup Internetu i korporativnoj mreži.

S početkom 2005. godine T-Mobile Hrvatska uvodi podatkovnu karticu s podrškom za GPRS, EDGE i WLAN koja omogućuje globalnu dostupnost informacijama, a pristup korporativnoj mreži čini još sigurnijim. Zatim će ponuda širokopojasnih mobilnih rješenja biti proširena s GPRS/UMTS/WLAN PCMCIA karticom koja će omogućiti povećane brzine prijenosa podataka u urbanim sredinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara