Todorić uopće nije u Londonu, nego u Švicarskoj?

Todorić uopće nije u Londonu, nego u Švicarskoj?

Foto: 123rf, FAH, Index

ZAGREBAČKO Županijsko državno odvjetništvo raspisalo je jučer tjeralicu za Ivicom Todorićem, što znači da se on i službeno nalazi u bijegu. Na blogu je sinoć Todorić objavio da će se vratiti u Hrvatsku kada "prikupi sve dokaze".

>> Izdana tjeralica za Ivicom Todorićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>> Todorić: Vraćam se u Hrvatsku čim skupim dokaze

Iako se nagađalo da se Todorić skriva u Londonu, odakle je u petak u Zagreb stigao njegov sin Ante kako bi dao iskaz u DORH-u, Novi List neslužbeno doznaje da je proteklih dana u Ministarstvo vanjskih poslova, putem diplomatske mreže, stigla informacija da je Ivica Todorić na području Züricha.

Takva informacija, ako se pokaže točnom, ne bi bila veliko iznenađenje budući da se tridesetak kilometara od Züricha nalazi Zug, u kojem je sjedište tvrtke Agrokor AG.

Prije nekoliko dana pojavila se i neslužbena informacija da Todorić boravi u Londonu u jednoj od vila srpskog tajkuna Miroslava Miškovića. Mišković u Londonu ima dvije vile, koje vrijede oko 11 i 14 milijuna funti. Podsjetimo, radi se o tajkunu koji je prošle godine nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora i 65.000 eura novčane kazne za pomaganje pri utaji poreza sinu Marku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara