Tončica Čeljuska zbog odbjeglog supruga neće voditi Dnevnik desetak dana

Tekst: J.C.
Foto: HRT

TONČICA ČELJUSKA idućih desetak dana neće voditi Dnevnik. HRT-ova novinarka zatražila je od urednice Hloverke Novak Srzić desetak slobodnih dana, a sve zbog situacije koja se stvorila oko njegovog supruga Zlatka za kojim je Županijski sud u Zagrebu raspisao tjeralicu.

Podsjećamo, Zlatko Čeljuska trebao se u listopadu javiti na izdržavanje dvoipolgodišnje zatvorske kazne nakon što je pravomoćno osuđen zbog prevare (prodavao je tuđu zemlju). No, nakon što se nije javio, za njim je raspisana tjeralica, te je HRT-ova novinarka došla u središte pozornosti.

"Trudim se biti jaka, ali nisam od kamena. Naravno da na mene utječu napisi po novinama, koliko god ja nastojala da tako ne bude. Dane provodim sa kćerima, kojima također nije lako i zbog svega toga bilo bi mi teško doći na HTV, biti tamo dvanaest sati i maksimalno se koncentrirati na Dnevnik, a to moj posao zahtijeva. S druge strane, poznajem samu sebe i znam da će ovo proći i da ću se već sljedećeg tjedna moći u potpunosti profesionalno posvetiti mom poslu koji mi je jako važan", rekla je Čeljuska za Jutarnji list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara