Traži se nestala 16-godišnjakinja

TRAŽI se nestala 16-godišnja Viktorija Debelec iz Palovca u Međimurskoj županiji.

Šesnaestogodišnja Viktorija Debelec posljednji je put viđena u roditeljskom domu u selu Palovec (Međimurska županija) 16. siječnja u jutarnjim satima.

O nestanku je informirana Policijska uprava Međimurska, ali je otac zbog neizvjesne i spore istrage odlučio kontaktirati internet medije. Prema njegovim tvrdnjama izrečenim večeras u telefonskom razgovoru Viktorija je obožavala surfati po internetu i zato se nada nekim vijestima sa tog područja. Postoji mogućnost da je napustila državu jer je ponijela i putovnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktorija Debelec je rođena 4. travnja 1990. godine. Trenutno je učenica drugog razreda Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu. Visoka je 157 centimetra i ima oko 53 kilograma. Ima smeđe oči i kosu, kraće ošišanu (možda nosi repić s lijeve strane).

Posljednji put kad je viđena nosila je smeđu kožnu jaknu sa tigrastim uzorkom na rukavima, plave traperice i plave Reebook patike. Povremeno nosi naočale s crvenim okvirom. Na leđima, podno kose ima tetovažu zmaja.

Iz razgovora s ocem doznaje se da je koristila neki internet servis za komunikaciju. Otac pretpostavlja da se radi o Iskon Chatu, ali možda i Indexu i/ili Iskrici. Nadimak je bio "Vicky" ili nešto slično, a postoji mogućnost da je uz taj nadimak koristila i sličicu zmaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara