Tri NLO-a pala u Kazahstanu, pokrenuta istraga

MEDIJI Kazahstana, Rusije i Ukrajine intenzivno prenose vijest o padu tri neidentificirana leteća objekta pokraj sela Razdolne u zapadnom dijelu Kazahstana.

Incident, kojem je svjedočio i jedan od seljana, Vladimir Bijčkov, dogodio se jučer u ranim jutarnjim satima, odnosno oko tri sata ujutro po lokalnom vremenu. Bijčkov je radio u polju kad je na nebu primijetio tri objekta koji padaju s neba i ostavljaju crvene i zelene tragove, prenosi agencija Interfax.

Seljak je uzbunio ostale mještane te su se oni dali u potragu za nepoznatim objektima po poljima. Ono što su pronašli bile su savršeno oblikovane sfere srebrnkaste boje, no kad su ih htjeli dotaknuti shvatili su kako prevruće za dodir. Svaka od njih imala je na sebi po jednu rupu, a seljani su pijukom pokušali odlomiti komad sfera, no osim iskri, nisu nisu ih uspjeli ni ogrebati.

Ubrzo se na mjestu događaja pojavila policija, vatrogasci i Hitna služba, a pokrenuta je i službena istraga oko čitavog događaja. Priču je dosad objavilo pedesetak medija.

Ako se prisjetimo kako su Kazahstanci, na razini vlade, nedavno pokrenuli projekt izgradnje NLO baze i izvanzemaljskog veleposlanstva, ne možemo se ne zapitati imaju li misteriozne sfere s neba bilo kakve veze s tim. Zasad ne postoji neko racionalno ili suvislo objašnjenje događaja.

B.V.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara