Tri nove aviokompanije stižu na zračne luke u Splitu i Dubrovniku

Tri nove aviokompanije stižu na zračne luke u Splitu i Dubrovniku
Ilustracija: Grgo Jelavic/PIXSELL

DUBROVAČKA i splitska zračna luka bilježe još najava aviokompanija za srpanj ove godine.

Croatian Aviation javlja da linije za Hrvatsku uspostavljaju španjolska Iberia, ukrajinski Windrose i finska kompanija Finnair. 

Španjolska Iberia vratit će se u Zračnu luku Dubrovnik s redovnom linijom iz Madrida. Kompanija će liniju Madrid - Dubrovnik pokrenuti od petka, 3. srpnja, s tri tjedna leta, svakog petka, subote i nedjelje.

Finnair i u Splitu i u Dubrovniku

Ukrajinska aviokompanija Windrose Airlines najavila je ponovno uspostavljanje redovnog prometa na liniji Kijev - Split. Linija će u prometu biti već od nedjelje, 5. srpnja, s jednim letom tjedno, svake nedjelje. Od 23. srpnja u prodaji je i drugi let tjedno, četvrtkom. Podsjećamo, ova kompanija će uskoro prometovati i prema Puli, dok je linija prema Zagrebu odgođena za zimski red letenja.

Finnair je najavio uvođenje direktnih letova iz Helsinkija prema Dubrovniku i Splitu.

Linija Helsinki - Dubrovnik u prodaji je od 27. srpnja, a letovi su najavljeni jednom tjedno, subotom. Od 3. kolovoza linija će prometovati dva puta tjedno, srijedom i subotom, sve do kraja ljetnog reda letenja, odnosno 25. listopada.

Linija Helsinki - Split u prodaji je od istog datuma kao i linija prema Dubrovniku te će na njoj od početka kolovoza također biti dva tjedna leta, svake srijede i subote.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara