Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik nožem izbo ženu i 4-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata

Užas u Zagrebu: Vojni zapovjednik nožem izbo ženu i 4-godišnju kćer, pa skočio s 4. kata

Foto, video: Index

ZAGREBAČKA POLICIJA kratko je izvijestila kako je jutros na adresi Milana Rešetara 44 u zagrebačkom naselju Špansko jedan muškarac počinio samoubojstvo skokom, dok su u stanu pronađene dvije mrtve osobe.

Susjedi su nam kazali kako je vojni djelatnik Željko R. ubio svoju kćer i suprugu, te da je ozlijedio supruginu majku.

Mirela Ban iz zagrebačke policije u 10 je sati na mjestu događaja potvrdila samo kako su ubijeni žena i dijete te da je muškarac počinio samoubojstvo i da je jedna ženska osoba ozlijeđena. Dodala je da je ozlijeđena ženska osoba prevezena u Vinogradsku bolnicu.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac rođen 1966. godine, koji je skočio sa 4. kata zgrade djelatna vojna osoba. Kad su ga našli još je bio živ, no umro je u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice. Ubijena žena imala je 30 godina, a dijete je bilo staro četiri godine. Ozlijeđena žena je '31. godište. Iako policija još ne želi ništa potvrditi, ubojica je navodno nožem izbo ženu, kćer i punicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi kažu da se čovjek koji je skočio sa zgrade zove Željko te da je bolovao od PTSP-a.  Rekli su i kako je bio miran, tih i povučen no primijetili su da je dosta nervozan. Obitelj se navodno u Špansko doselila prije pet godina.

Drago Lovrić, hrvatski general, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske u izjavi za HRT 4 izjavio je kako je upoznat sa slučajem u Španskom, no da nije ovlašten davati izjave.

"Na terenu je i vojna policija i državni odvjetnik i on će tijekom dana dati informacije o ovom slučaju", kratko je rekao Lovrić.

Neslužbeno se doznaje kako je čovjek od ranije poznat po obiteljskom nasilju. Muškarac je navodno nakon krvavog pohoda pokušao zapaliti stan. Suprugu i kćer ubio je nožem i potom skočio sa zgrade, javljaju mediji.

MORH potvrdio da je muškarac njihov pripadnik

"U zagrebačkom naselju Špansko, u ulici Milana Rešetara, danas, 8. siječnja 2016. godine u jutarnjim satima (oko 7.30 sati)  smrtno je stradao pripadnik Oružanih snaga RH, a u stanu su pronađene i dvije mrtve osobe. Riječ je o 50-godišnjem pripadniku OS RH, voditelju Odsjeka u Logističkom operativnom središtu Zapovjedništva za potporu, koji je bio u sastavu Oružanih snaga RH od 1996. godine.  Po nalogu Državnog odvjetništva provode se izvidi, a državni odvjetnik ujedno je ovlašten za davanje izjava o ovom slučaju.", izvijestili su iz MORH-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara