Trojica riječkih pijanih policajaca pretukli AKD-ovog zaštitara

TRI POLICAJCA, djelatnika PU primorsko-goranske, suspendirana su do daljnjega s dužnosti radi toga jer su u casinu na brodu Nina galamili i lupali, nakon čega su prebili zaštitara tvtke "AKD zaštita" koji ih je upozorio da prestanu s divljanjem.

46-godišnji M.D., 45-godišnji N.V. i 44-godišnji Z.P., sva trojica djelatnici spomenute PU, suspendirani su danas s dužnosti jer su jutros oko 2 sata, na brodu Nina, na Putničkoj obali u Rijeci, nakon ulaska u casino smješten na brodu, počeli izazivati nered bahato vičući i lupajući po inventaru casina.

Ubrzo im je prišao 32-godišnji AKD-ov zaštitar M.P. kojega razuzdani policajci očito nisu poslušali te su ga fizički napali.

U priopćenju primorsko-goranske policije navodi se da su policajci za vrijeme incidenta bili van dužnosti, te da je zaštitar dobio tjelesne ozljede, dok je policajac M.D. dobio lakše tjelesne ozljede. Obojici je pomoć pružena u KBC Sušak.

Zanimljivo je podatak da su policajci tijekom istrage odbili pristupiti alkotestiranju, zbog čega postoji mogućnost da su za vrijeme incidenta bili pijani.

U šturom priopćenju o incidentu na brodu, PU primorsko-goranska je priopćila da su trojica policajaca suspendirana rješenjem načelnika PU primorsko-goranske Olivera Grbića, a njihova suspenzija ostat će na snazi do okončanja policijske istrage o incidentu i tučnjavi te završetku disciplinskog postupka.

(Foto: Novi list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara