Trudnica pobacila nakon napada dvojice huligana u Zagrebu

SINOĆ oko 19 sati u Hećimovićevoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci 28-godišnji Vlado K. s još jednim, policiji zasad nepoznatim muškarcem napao 34-godišnju Renatu B. koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Njih dvojica su, kako je izvijestila zagrebačka policija, u hodniku stambene zgrade u kojoj ona živi, prišli joj s leđa te ju je jedan od njih iz za sada neutvrđenih razloga, udario nogom u gornji stražnji dio natkoljenice lijeve noge.

Trudnica je tada pobjegla natrag u stan iz kojega je zatim izašao njezin 36-godišnji suprug Arijano B. kako bi vidio o čemu se radi. Dvojica muškaraca su tada u njegovom smjeru bacili dvije staklene bočice, zbog čega se on povukao u stan, te su bočice pogodile zid kraj ulaznih vrata stana.

Renata B. je vozilom Hitne pomoći prevezena u KB Sestara milosrdnica gdje je liječnički pregledana, te je utvrđeno da je ozlijeđena. Neslužbeno se doznaje kako je Renata B. pobacila, no liječnici nisu sa sigurnošću mogli utvrditi da je to posljedica napada.

Inače, Vlado K. i bračni par se otprije poznaju, a svi su troje evidentirani zbog različitih kaznenih djela. Renata i Arijano B. imaju šestero djece.

Za počiniteljima se traga. 

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara