Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru, mlatili se palicama, dvoje u bolnici

Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru, mlatili se palicama, dvoje u bolnici
Nije fotografija s mjesta događaja Ilustracija: Marko Lukunic/PIXSELL

NAJMANJE dvije osobe s ozljedama su večeras prevezene u vukovarsku bolnicu nakon sukoba navijača zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysa i beogradskog Partizana Grobara u vukovarskoj gradskog četvrti Borovo Naselje.

Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je da se navijački sukob dogodio oko 19 sati.

"Koliko znamo za sada, sukobili su se pripadnici BBB-a i Grobara u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Vukovaru. Znamo za dvije osobe koje su prevezene u vukovarsku bolnicu na liječenje, ali za sada ne znamo jesu li lakše ili teže ozlijeđene", rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Izvijestio je kako je policija privela nekoliko osoba i traga za ostalima koji su sudjelovali u sukobu.

Policija je bila spremna

"Bili smo spremni jer znamo za turnir u malom nogometu koji BBB-i organiziraju tijekom vikenda u Vukovaru i zbog kojega imamo brojne pozive građana“, istaknuo je Živković.

Po tvrdnjama građana u tučnjavi između BBB-ovaca i Grobara sudjelovalo je 20-ak osoba, a u sukobu su se koristile baklje, palice i drugi predmeti.

Podsjetimo, najnoviji incident dolazi svega par tjedana nakon što je skupina BBB-a na parkiralištu u Vukovaru napala dvojicu mladića srpske nacionalnosti. Policija je naknadno pronašla kombi zagrebačkih registracija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara