Tučnjava u zadarskom noćnom klubu: Dobio bocom u glavu pa pucao iz pištolja

Tekst: I.Kri.
Foto: Jure Mišković (Cropix)

ZADARSKA policija jutros je privela osam osoba za koje se sumnja da su sudjelovale u tučnjavi u noćnom klubu Maya pub.

Policija je dojavu o tučnjavi u noćnom klubu dobila jutros oko 4.10 sati. Kada su policajci došli na mjesto tučnjave, u klubu su još samo bili zaposlenici, a u blizini noćnog kluba zatekli su još nekoliko osoba za koje se sumnja da su sudjelovale u incidentu. Privedeno je osam osoba u dobi od 18 do 50 godina. U tučnjavi je lakše tjelesne ozljede zaradio 49-godišnjak.

Dobio bocom u glavu pa pucao iz pištolja

Prekršajnom obradom utvrđeno je da su se oko 4 sata ujutro u skladištu Maya puba posvađala dvojica muškaraca, pri čemu je 39-godišnjak udario 48-godišnjaka bocom u glavu. Mlađi je muškarac napustio klub i sjeo u automobil, a 48-godišnjak je ispred kluba izvadio pištolj koji ilegalno posjeduje i ispalio jedan hitac.

Protiv 39-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (drsko ponašanje), a protiv 48-godišnjaka optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 13 (svađa i tučnjava) i čl. 21. (neovlašteno pucanje iz vatrenog oružja) istog zakona te optužni prijedlog zbog ilegalnog posjedovanja oružja (Zakon o oružju). 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara