Tučnjava zadarskih "bukera" i talijanskih turista

MASOVNA tučnjava zadarskih turističkih djelatnika i gostiju iz Italije šokirala je sve koji su se jučer oko 9:30 sati našli na gradskom mostu. Nakon verbalnog sukoba zbog otkazivanja izleta, izbila je tučnjava kada je jedan od Talijana nogom udario u reklamni pano.

Prema neslužbenim informacijama iz zadarske policije, za izazivanje incidenta krivi su talijanski turisti. Naime, dvojica su kupila karte za izlet na Kornate za turistički brod "Branimir" u vlasništvu Ivice Ukalovića. U zadnji čas Talijani su se predomislili te su zbog lošeg vremena željeli otkazati izlet tražeći da im se vrati novac. Nezadovoljni "bukeri" nisu odmah pristali vratiti novac, ali nakon verbalnog sukoba Talijan je ipak dobio novac od karata, piše Novi list.

U međuvremnu je netko pozvao policiju koja je Talijane odvela u policijsku postaju. Pri povratku su došli do mjesta gdje se nalazio izletnički brod te je jedan od Talijana udario nogom u reklamni pano "bukera" s kojim je namjeravao ići na Kornate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovo je došlo do verbalnog sukoba, a kada su neki od prolaznika "preveli bukerima" kako ih Talijani psuju došlo je do tučnjave. Najprije je jedan od bukera jednog Talijana udario motociklističkom zaštitnom kacigom, čime je počela opća tučnjava.

Deblji kraj izvukli su Talijani. Policija je dvojicu odvela na Hitnu pomoć gdje su pregledani. Na Odjel kirurgije zadarske bolnice nisu htjeli, jer, kako su kazali, nemaju novac.

(Foto: Jutarnji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara