U Americi nađeno 26-ero djece iza lažnog zida u podrumu kuće

U Americi nađeno 26-ero djece iza lažnog zida u podrumu kuće
Screenshot: CBSDenver.com

U PRIVATNOM dječjem vrtiću u Colorado Springsu socijalna služba je, prilikom obilaska u pratnji lokalne policije, pronašla 26-ero djece iza lažnog zida koji je vodio u podrum vlasnika kuće. Sva pronađena djeca mlađa su od tri godine.

Službenici su u srijedu krenuli u inspekciju tragom pritužbe da vrtić Play Mountain Place prima više djece nego što bi to prema dozvoli smjeli činiti.

Kad su stigli u vrtić nisu pronašli niti jedno dijete. No, kad su potražili vlasnicu ustanove koja živi na istoj adresi, rekli su kako su začuli zvukove djece.

Djeca u podrumu

Započeli su istraživati i pronašli lažni zid iza kojeg je bio ulaz u podrum. Kada su se službenici spustili stepenicama, u podrumu su pronašli dvije odrasle osobe i 26-ero djece, od kojih su sva bila mlađa od tri godine.

Djeca su odmah upućena svojim roditeljima. Troje odraslih zaposlenika dječjeg vrtića uhićeno je pod sumnjom u zanemarivanje djece, ali istražitelji su odbacili te optužbe uslijed daljnje istrage.

Vlasnica vrtića 58-godišnja Carla Faith, koja je odbila surađivati sa službenicima, nije uhićena "dok detektivi ne utvrde prikladne optužbe", kako javlja CBS Denver.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara