U američkom jezeru pronađena mrtva balerina

U američkom jezeru pronađena mrtva balerina
Screenshot: CBS News

AMERIČKE vlasti istražuju smrt balerine iz St. Louisa. Njeno beživotno tijelo pronađeno je u ruralnom jezeru u američkoj saveznoj državi Missouri, javlja CNN.

Tijelo Raffaelle Marie Stroik (23), nađeno je u srijedu, u jezeru Mark Twain. Jezero Mark Twain nalazi se 160 kilometara sjeverozapadno od grada St. Louisa.

Nestanak balerine prijavljen je u utorak kada je njeno vozilo pronađeno bez nadzora u blizini parkirališta pored gradskog parka. 

Posljednji put je viđena u ponedjeljak ujutro u trgovini Whole Foods koja se nalazi u predgrađu St. Louisa.

Za njom su tragali dobrovoljci, članovi obitelji i više od stotinu policajaca. U jezeru ju je primijetio vozač privatnog aviona koji se tek pridružio potrazi, izjavila je policija.

Za sada se ne sumnja na ubojstvo

Za sada nema znakova nasilne smrti, no policija i dalje provodi istragu kako bi utvrdila kako je došlo do ove tragedije.

Raffaella Maria Stroik prošle se godine pridružila baletnom ansamblu Saint Louis Ballet, a nastupala je u baletnim predstavama: Pepeljuga, Orašar, Giselle i La Vie.

"Bila je divna plesačica i prekrasna osoba. Izražavamo svoju sućut obitelji. Izuzetno smo tužni jer je naša grupa izgubila ovako talentiranu balerinu", rekli su iz ansambla Saint Louis Ballet. 

Osim što je plesala u ansamblu, Rafaella Stroik podučavala je balet u baletnoj školi Expressions Academy of Dance u Bellevilleu, u Illinoisu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara