U Bangladešu rođen dječak s dvije glave

U Bangladešu rođen dječak s dvije glave

TEK ROĐENI dječak iz Bangladeša, Kiron, nalazi se pod policijskom zaštitom zbog mnoštva znatiželjnika koji ga žele vidjeti. Naime, dječak je specifičan - rodio se s dvije glave.

Prema riječima liječnika Muhameda Abdula Barija, Kiron je rođen carskim rezom u ponedjeljak, a teži 5,5 kilograma. Rođen je u bolnici u Keshobpuru, 135 kilometara od Dhake, no liječnici su ga zajedno s njegovom 22-godišnjom majkom morali premjestiti u bolnicu u Jessoreu, zbog preznatiželjnih mještana.

Liječnici navode kako se dječak zbog svoje neobične građe ne nalazi u životnoj opasnosti. Ima dvije glave, normalno jede na oba usta, no ima samo jedan želudac i po jedan par ruku i nogu. Još nije poznato ima li dječak jedne ili dvostruke vitalne organe, no liječnici su naveli kako je riječ o jednom embriju, koji je tijekom trudnoće mutirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni list Sanakal je objavio kako je jučer u bolnicu u Keshobpuru pohrlilo oko 150.000 znatiželjnika koji su željeli vidjeti "čudo od djeteta". Mnogi od njih su ostavili i novčani dar za majku i dijete.

I.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara