U Beogradu se s maloljetnicima posvađao oko parkirnog mjesta pa zaradio metak u trbuh

SVAĐA s dvojicom maloljetnika, oko parkirnog mjesta, jučer je oko 14.30 sati, u Beogradu, 51-godišnjeg Nebojšu Dujovića umalo stajala života. Kako javlja Press Online, Dujovića su mladići nastrijelili u trbuh, a potom su se dali u bijeg.

Dujović je sa svojim Opel kadetom, sa sinom i dvije kćeri, krenuo u tiskaru u Oblakovskoj ulici. Iza njega, u Golfu 4, nalazili su se mladići. Kad se parkirao, mladići su mu kroz otvoreni prozor počeli dobacivati uvrede, a potom su se parkirali nekoliko mjesta dalje.

Kad je Dujović izašao iz tiskare, mladići su ga dočekali na ulici. Press prenosi izjave očevidaca, koji navode da je Dujović napadnut bez ikakvog povoda: "Napadači su Dujoviću dobacivali dok se parkirao, iako ih ničim nije izazvao. Zatim su se i oni parkirali i izašli iz vozila. Nekoliko minuta stajali su na ulici i čekali da se Dujović pojavi. Kada ih je on upitao: `Što je, momci, imate li problema?`, uzvratili su prijetnjama : `Jel ti znaš da mi imamo pištolje?`. Dujović im je na to rekao:` Pa što ako imate pištolje?`, na što su obojica potegli oružje. Jedan je napadač uperio pištolj u Dujovića i zapucao, dok je drugi mladić također potegao pištolj, ali ga je držao iza leđa. Kada je Dujović nakon pucnjave pao, napadači su  potrčali prema svojem vozilu i pobjegli munjevitom brzinom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić koji je pomogao Dujoviću i prevezao ga u bolnicu, naveo je kako napadače nikad ranije nisu vidjeli u ulici.

I.M.
Foto: Press Online

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara