U Beogradu upucan bivši vođa navijača Partizana, u teškom je stanju

U Beogradu upucan bivši vođa navijača Partizana, u teškom je stanju
Foto: BLic, EPA

NENAD ALAJBEGOVIĆ zvani Alibeg (39) teško je ranjen večeras u pucnjavi na Novom Beogradu, piše Blic dodajući da se radi o bivšem vođi Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni" koji je već dva puta ranjavan u sačekušama, prije šest mjeseci i 2010. godine, a ima i podeblji kriminalni dosje.

Alajbegović je ranjen ispred zgrade u Ulici narodnih heroja i u teškom stanju primljen je u bolnicu. Na odjelu intenzivne njege je. U bolnicu ga je doveo prijatelj.

Alajbegović je od ranije poznat policiji kao narkodiler. U evidenciji ima više od 60 kaznenih djela, a prvi put je priveden kad je imao samo 12 godina.

Njegov brat Dejan je bio jedan od vođa navijača Partizana, ubijen prije 15 godina. On je ubijen 29. travnja 2004. godine u kafiću na terasi kina "Fontana" na Novom Beogradu. Dejana je ubila Aleksandra Vučetić, zvana Duda, sestra tete braće Alajbegović. Osuđena je na osam godina zatvora. Tijekom suđenja se branila tvrdnjom da je Dejan maltretirao njenu majku i da je to razlog što je pucala u njega. Dejan je prije toga dva puta bio u zatvoru, zbog iznude i tučnjave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara