U Beogradu zbog mobitela tinjedžeri vršnjaku iskopali oči

SEDAMNAESTOGODIŠNJI Branko Nikolić ubijen je 25. siječnja u mjestu Boljevci. Nakon kraćeg verbalnog sukoba s dva maloljetnika, Nikolić je dobio udarac metalnom šipkom u predjelu glave zbog čega je izgubio svijest, nakon čega je opljačkan i bačen u obližnji kanal.

Glas javnosti piše kako su Ž.J. (17) i N.J. (16), koji pripadaju bandi koju predvodi lokalni moćnik, nesretniku iskopali oči. Osim navedan dva maloljetnika iz mjesta Boljevci, zbog sumnji da su sudjelovali u ubojstvu nesretnog Nikolića policija je privela i M.I. (15) i N.P. (15) iz Beograda.
 
Nasilnici su se sa žrtvom sreli u mjestu Boljevci, na lokalnom stadionu dok su čekali navodno dolazak mladića iz Zemuna koji se bavi kupoprodajom mobilnih telefona kao i žrtva.

Ž.J. je u jednom trenutku oštećenom zadao udarac drvenom palicom u predjelu glave, nakon čega je on počeo bježati. N.J. i Ž.J. su ga sustigli i nakon kraće verbalne rasprave, metalnom šipkom udarili u predjelu glave zbog čega je izgubio svijest. Nakon toga osumnjičeni su od žrtve uzeli sve vrednije stvari i potom ga bacili u obližnji kanal.

Po riječima mještana mladići pripadaju bandi koju predvodi lokalni moćnik. Zgroženi su što su nesretnog Nikolića masakrirali vršnjaci i susjedi i to, najvjerojatnije, samo zbog mobilnog telefona. Mladići su ranije opljačkali lokalnu trgovinu, ili im nitko ništa nije mogao.

R.I.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara