U BIH dječaka pogodio u glavu zalutali metak

ČETVOROGODIŠNJEG dječaka Elmedina S. jučer popodne je u sarajevskom naselju Boljakov Potok pogodio u glavu zalutali metak, dok se liječnici još bore za njegov život.

Metak, koji ga je teško ranio, najvjerojatnije je ispaljen iz automatske puške 7,62 mm, dok istražitelji smatraju da je metak doletio iz sarajevskih naselja Alipašino polje ili Alipašin most, a ne isključuje se ni mogućnost da je ispaljen s prostora Lukavice koja se nalazi u susjednom entitetu.

Sumnjalo se i to da je metak, koji je pogodio dječaka kada se sa svojim rođacima bezbrižno igrao ispred kuće, ispaljen sa neke od svadbi koje se se održavale u blizini mjesta tragedije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je ispitala ljude koji su na svadbi koristili pištolje i protiv njih će se pokrenuti zakonske mjere zbog nedozvoljene uporabe oružja, no, ipak ih se ne dovodi u vezu sa ovim slučajem.

Prema izjavama svjedoka, dječak je sjedio na plastičnom autiću, no, iznenada se uhvatio iznad uha te ga je odjednom oblila krv i srušio se na zemlju, nakon čega mu je obitelj priskočila u pomoć te otkrila udubljenje na glavi.

A.P.
Foto : RTV BIH

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara