U Mercedes Kranjčarovog menadžera ubačen Molotovljev koktel?

U Mercedes Kranjčarovog menadžera ubačen Molotovljev koktel?

U POŽARU koji se dogodio u noći s utorka na srijedu u kojem su izgorjela tri automobila, bio je i automobil Dine Pokrovca, suvlasnika menadžerske agencije Davora Šukera. Policija još istražuje požar, a Jutarnji piše kako nije nemoguće da je u automobil ubačen Molotovljev koktel.

Iako Pokrovac vjeruje kako je požar na njegovom Mercedesu 500S, vrijednom više od 70.000 eura, buknuo zbog greške na automobilu, Jutarnji list piše kako zbog načina na koji je požar počeo razlog može biti Molotovljev koktel.

Naime, neposredno prije početka požara, tvrde očevici, u ulici se začula manja eksplozija, što bi moglo značiti da je Molotovljev koktel ubačen u unutrašnjost vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan svjedok je izjavio kako je prvo počela gorjeti zadnja polovica automobila, te se zatim čula eksplozija koja je aktivirala alarm, prenosi Jutarnji list.

Za sada je utvrđeno kako pod automobilom nije bila postavljena bomba, a vještaci MUP-a nastavljaju s istragom kako bi otkrili o čemu je riječ.

I brat Dine Pokrovca izjavio je kako nije bilo nikakvih razloga da netko pod Mercedes postavi bombu. Rekao je kako se njegov brat bavi sportašima, a ne kriminalom.

Izvor fotografije: Jutarnji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara