U "Mijenjam ženu" psihički bolesnik masturbirao pred zamjenskom majkom

JEDNA od sudionica emisije "Mijenjam ženu" odlučila je tužiti RTL jer su je poslali u obitelj psihičkog bolesnika koji je pred njom masturbirao. Glavnoj producentici emisije Ramoni Draženović, s kojom se našla nakon snimanja, sve je to bilo smiješno.

Dubravka, umirovljena frizerka iz Zagreba, prošli tjedan je otputovala u svoju zamjensku obitelj u selo pokraj Osijeka. Nije ni slutila da će 10 dana morati provesti uz psihičkog bolesnika, polubrata druge zamjenske majke, koji je, iako je bio na psihijatriji, uspješno prošao procjenu RTL-ovog neimenovanog psihijatra.

"Odnijela sam prljavu čašu do kuhinje. Kad sam je odložila u sudoper, osjetila sam kako mi je prišao s leđa. Otkopčao je šlic, slijepio se uz mene i počeo masturbirati." – rekla je za 24sata i dodala: "T. je bio sav zajapuren, crven, znojan, izobličen... Počela sam se tresti, a on ga je i dalje navlačio, prateći me po kući."

Sve se to dogodilo kada je ekipa RTL-a otišla u hotel, a ona ostala sama s njim i dvjema nećakinjama. T. je jednu od njih primio za vrat i doslovce podigao sa stolice kada je htjela gledati na televiziji nešto s čim se on nije složio.

"Naredio mi je da nuždu obavljam na njivi kako se ne bi potrošilo puno vode, a dvorište je zaključavao u strahu od bivšeg muža njegove sestre koji je već znao dolaziti prijeteći sjekirom i nožem." – ispričala je vidno potresena Dubravka.

Noć je, kaže, prosjedila na koferu koji je naslonila na vrata svoje sobe u strahu od T.-a koji je cijelu noć prosjedio u kuhinji. Ujutro je sve ispričala ekipi RTL-a želeći odmah napustiti kuću, a oni su joj predložili da spava u hotelu i nastavi snimanje. Htjela je odustati već i prije samog početka snimanja, ali su je s RTL-a stalno zvali telefonom i na kraju nagovorili.

Zamjenska žena C.S., koja također ima ozbiljnih psihičkih problema, a koja je došla u Dubravkinu kuću, počela je vikati i razbijati kada je shvatila da se nakon samo jednog dana snimanja mora vratiti kući. Smirio ju je vozač RTL-a, a stalno je vikala kako će kupiti pištolj prije nego se vrati kući.

Tonski snimatelj Renato je, prema riječima Dubravkine kćeri Mirele, nakon jednog od ispada C.S. samo odbacio svoje stvari i rekao da daje otkaz.

Foto: 24sata

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara