U moru kod Ugljana pronađene dvije mrtve žene. Tko su one?

U moru kod Ugljana pronađene dvije mrtve žene. Tko su one?
Ilustracija: Hina

NA OBALI otoka Ugljana jučer je pronađeno mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe, a danas je, na praktički istom mjestu, pronađeno još jedno beživotno tijelo.

Iz policije su jutros kazali kako je prvo tijelo pronađeno sinoć oko 18 sati kod Rta Karantun.

Provedenim očevidom je utvrđeno kako se radi o tijelu ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama.

Tijelo je prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog događaja, navode u policiji.

No, danas je u blizini istog otoka pronađeno još jedno tijelo.

"Danas oko 13 sati, u moru u blizini otočića Karantunić kod Ugljana, po dojavi građana pronađeno je tijelo nepoznate osobe.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja radi se o tijelu nepoznate ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama. Na mjestu pronalaska provodi se očevid.

Nakon očevida tijelo će biti prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog događaja", objavili su danas rano popodne iz policije.

Jesu li slučajevi povezani?

Tko su mrtve žene za sada nije poznato. Kako neslužbeno doznajemo, ova dva slučaja mogla bi biti povezana. Naime, tijela žena pronađena su u par stotina metara. Jedno je tijelo jučer pronađeno uz samu obalu, a drugo je pronađeno danas kako pluta u moru.

Riječ je o ženama srednje dobi, ali točna dob će biti utvrđena nakon obdukcije. Naime, tijela su već duže vremena u moru pa se dob ne može sa sigurnošću utvrditi. Za sada nema naznaka da se radi o nasilnoj smrti, ali točan uzrok smrti opet bi trebao biti utvrđen obdukcijom.

Pomalo čudno u cijeloj priči je da nema prijavljenih nestanaka. U blizini se nalazi apartmansko naselje pa je moguće da su žene tu bile na ljetovanju. Jedna od teorija da su se žene utopile. Riječ je o području gdje struje i vjetrovi znaju biti prilično jaki.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara